Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Rántott csirkecomb filé, vajas zöldborsóval

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 4 db csirkecomb filézve
  • 60 dkg zöldborsó (mélyhűtött)
  • 5 dkg vaj
  • 3 db tojás
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

Elkészítési mód:

A csirkecomb filét besózzuk, majd folpackon keresztül kiklopfoljuk, enyhén sós, felvert tojásba mártjuk, zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban aranybarnára sütjük. Közben a zöldborsót vajon megpároljuk, sóval ízesítjük és köretként tálaljuk a rántott csirkecomb mellé.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben