Bazsalikomos rostoncsirkecomb-filé sajtos madársalátával

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 8 db csirkecomb filé
  • 40 dkg madársaláta
  • 40 dkg reszelt trappista sajt
  • 2 ek. olívaolaj
  • só, bazsalikom

 

Elkészítési mód:

A csirkecomb filéket folpackon keresztül klopfoljuk, olajjal bekenjük, sóval, bazsalikommal fűszerezzük és rostlapon mindkét oldalát megsütjük. A madársalátát átmossuk, lecsepegtetjük és köretként tálaljuk a hús mellé, majd sajttal megszórjuk, és koktélparadicsommal díszítve tálaljuk.
 

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben