Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Zsályával fűszerezett csirkemell, reszelt kecskesajttal rukkolaágyon

 

Hozzávalók (4 személyre):

  • 80 dkg csirkemell
  • 20 dkg kecskesajt
  • 80 dkg rukkola saláta
  • 10 dkg búzacsíra
  • friss zsályalevél
  • 1 kk. olívaolaj

Elkészítési mód:
A csirkemelleket nyolc szeletre vágjuk, sóval és a finomra vágott zsályalevelekkel bedörzsöljük, tepsibe rakjuk, olívaolajjal, vízzel megspricceljük és 150 °C -os előmelegített sütőben pirosra sütjük. Forrón tálaljuk rukkola salátaágyra, ráreszeljük a kecskesajtot, a tetejére búzacsírát rakunk, majd zsályalevéllel és paradicsommal díszítjük.
 

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben