Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Fűszerkéregben sült sertésszűz, sajtos burgonya toronnyal


Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 60 dkg sertésszűz
  • 1 ek. olaj
  • 2 ek. mustár
  • majoránna
  • só, bors

Elkészítési mód:
A mustárt összekeverjük a fűszerekkel és bedörzsöljük vele a húst. Forró olajban, körben forgatva kérget pirítunk rá, majd lassú tűzőn készre sütjük. Felszeletelve paradicsommal díszítve ízlésesen tálaljuk a köret mellé.

Sajtos burgonya torony
Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 80 dkg burgonya
  • 20 dkg reszelt sajt
  • 15 dkg tejföl
  • 2 kk. őrölt szerecsendió
  • 2 dk vaj
  • só, bors

Elkészítési mód:
A burgonyát héjában megfőzzük, majd megpucoljuk. Burgonyanyomóval áttörjük, tejföllel és reszelt sajttal krémesre keverjük, őrölt szerecsendióval és sóval ízesítjük. Nyomózsák segítségével kivajazott tepsire kis tornyokat készítünk, és kb. 180○C-on rövid idő alatt aranybarnára sütjük.