Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Sült pulykamell vadrizzsel és roppanós zöldségekkel

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 60 dkg pulykamell
  • 30 dkg vadrizs
  • 1 db cukkini
  • 1 cs. spárga
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 1 db fehér paprika
  • 2 ek. olívaolaj

Elkészítési mód:

A pulykahúst megsózzuk és egészben mind a két oldalát lassú lángon kevés olívaolajban megsütjük. A vadrizst 1l enyhén sós vízben megfőzzük, majd lecsurgatjuk. A zöldségeket olívaolajon roppanósra pirítjuk. Tálalásnál a sült húst egyenlő részekre felszeleteljük, formával kiöntjük a vadrizst és esztétikusan mellétesszük a sült zöldségeket.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben