Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Magyaros kacsamáj burgonyával

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 60 dkg pecsenye kacsamáj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3db paprika (fehér, zöld és piros)
  • 3 db paradicsom
  • 80 dkg újburgonya
  • 5 dkg mangalicazsír
  • 3 dkg kalocsai őrölt piros paprika
  • só, bors

Elkészítési mód:
A kockára vágott hagymát, a hosszára szeletelt paprikát zsíron megdinszteljük, majd belerakjuk a héjától leforrázott paradicsomot, a kacsamájat, őrölt paprikával meghintjük, zsírjára sütjük, és kevés víz hozzáadásával készre főzzük, sóval, borssal ízesítjük. A burgonyát megtisztítjuk, hasábra vágjuk, enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük és összekeverjük a magyaros kacsamájjal. Egy forralás után paradicsommal és újhagymával díszítve kínáljuk.