topbar
fejlec01

foetel Hagymás rostélyos koktélparadicsommal

Hozzávalók: (4 személyre)

 80 dkg marharostélyos

60 dkg vöröshagyma

8 dkg mustár

1 dl olaj (sütéshez)

80 dkg koktélparadicsom

só, bors

Elkészítési mód:

A húst vékonyra szeleteljük, kiklopfoljuk, mustárral bekenjük, sóval, borssal meghintjük. Tálba rakjuk, 1 evőkanálnyi olajjal meglocsoljuk és egy napig hűtőben érleljük. Serpenyőben kevés olajon a hús mindkét oldalát megpirítjuk, majd kevés vízzel felengedjük, és fedő alatt puhára pároljuk. A hagymát megpucoljuk, karikákra vágjuk, sóval meghintjük, lisztben megforgatjuk, majd a forró maradék olajban mind a két oldalát pirosra sütjük, szűrő segítségével lecsepegtetjük, és feltétként tálaljuk a húsra, köretként salátaágyon koktélparadicsomot kínálunk.
   

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben