Hagymás rostélyos koktélparadicsommal

Hozzávalók: (4 személyre)

  •  80 dkg marharostélyos
  • 60 dkg vöröshagyma
  • 8 dkg mustár
  • 1 dl olaj (sütéshez)
  • 80 dkg koktélparadicsom
  • só, bors

Elkészítési mód:
A húst vékonyra szeleteljük, kiklopfoljuk, mustárral bekenjük, sóval, borssal meghintjük. Tálba rakjuk, 1 evőkanálnyi olajjal meglocsoljuk és egy napig hűtőben érleljük. Serpenyőben kevés olajon a hús mindkét oldalát megpirítjuk, majd kevés vízzel felengedjük, és fedő alatt puhára pároljuk. A hagymát megpucoljuk, karikákra vágjuk, sóval meghintjük, lisztben megforgatjuk, majd a forró maradék olajban mind a két oldalát pirosra sütjük, szűrő segítségével lecsepegtetjük, és feltétként tálaljuk a húsra, köretként salátaágyon koktélparadicsomot kínálunk.
   

 

Hagymás rostélyos koktélparadicsommal (4 főre)      
       
marhahús 0,80 kg 1490 Ft./kg 1192 Ft.
vöröshagyma 0,60 kg 179 Ft./kg 108 Ft.
mustár 0,08 kg 498 Ft./kg 40 Ft.
olaj 0,10 kg 300 Ft. / l 30 Ft.
koktélparadicsom 0,80 kg 800 Ft./kg 480 Ft.
só, bors      
       1.850 Ft.:4= 460 Ft./fő

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben