topbar
fejlec01

foetel Sóskával töltött csirkerolád sertéskaraj burgonyával

Hozzávalók: (4 személyre)

40 dkg csirkemell

40 dkg sertéskaraj

20 dkg sóska

80 dkg burgonya

4 gerezd fokhagyma

2 ek. olaj

1 db tojás

só, bors

 

Elkészítési mód:

A csirkemellfilét éles késsel szétnyitjuk, majd folpackon keresztül kiklopfoljuk, és alufóliára helyezzük. Azután olajban felhevített fokhagymapéppel bedörzsöljük, sóval meghintjük, majd leterítjük a sóskaleveleket. A széleit a felvert tojással bekenjük, majd óvatosan feltekerjük, és még egy alufóliába csomagoljuk. Tepsibe helyezzük, kb. 30 perc alatt előmelegített sütőben készre sütjük. A fóliából kicsomagoljuk és hagyjuk kihűlni. A sertéskarajt egészben sóval, borssal bedörzsöljük, fóliába tekerjük, egy edényben, kb. 30 perc alatt megpároljuk, majd a fóliából kibontjuk. Tepsibe rakjuk, olajjal meglocsoljuk, és 150 °C fokos, előmelegített sütőben készre sütjük. Közben a burgonyát egészben megfőzzük, a héjától megtisztítjuk. Hosszában kettévágjuk, sóval meghintjük, és köretként tálaljuk a felszeletelt húsok mellé.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben