Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Egészben sült sertésszűz zöldségrózsákkal

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 80 dkg sertésszűz
  • 1 ek. olaj
  • 2 ek. mustár
  • majoránna
  • 40 dkg karfiol
  • 40 dkg brokkoli
  • só, bors

Elkészítési mód:
A mustárt összekeverjük a fűszerekkel és bedörzsöljük vele a húst. Forró olajban forgatva kérget pirítunk rá, majd lassú tűzőn készre sütjük. Közben a zöldségeket megmossuk, rózsáira szedjük, enyhén sós vízben megfőzzük és köretként tálaljuk a hús mellé.
 

Egészben sült sertésszűz zöldségrózsákkal (4 főre)       
       
sertésszűz 0,80 kg 2049 Ft./kg 1640 Ft.
olaj  0,05 l 300 Ft./l 15 Ft.
mustár 0,05 kg 498 Ft/kg 25 Ft.
karfiol 0,40 kg 160 Ft./kg 64 Ft.
brokkoli 0,40 kg 280 Ft./kg 112 Ft.
só, bors       
      1856 Ft. : 4=  464 Ft. / fő

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben