topbar
fejlec01

foetel Egészben sült sertésszűz zöldségrózsákkal

Hozzávalók: (4 személyre)

80 dkg sertésszűz

1 ek. olaj

2 ek. mustár

majoránna

40 dkg karfiol

40 dkg brokkoli

só, bors

 

Elkészítési mód:

A mustárt összekeverjük a fűszerekkel és bedörzsöljük vele a húst. Forró olajban forgatva kérget pirítunk rá, majd lassú tűzőn készre sütjük. Közben a zöldségeket megmossuk, rózsáira szedjük, enyhén sós vízben megfőzzük és köretként tálaljuk a hús mellé.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben