Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Illatos libamell sült tökkel

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • • 1 kg kicsontozott bőrös libamell
  • • 1 szál rozmaring
  • • 2 gerezd fokhagyma
  • • 50 dkg sütőtök
  • • 1 ek. olívaolaj
  • • só


Elkészítési mód:

A megmosott libamell bőrét bekockázzuk, jól besózzuk, rozmaringgal és a fokhagymával alufóliába betekerjük. A sütőtököt jól megmossuk, négyfelé vágjuk, a magját kikanalazzuk, szintén alufóliába tekerjük, és egy tepsibe belerakjuk a hússal együtt. 200 °C-os előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük, azután kibontjuk a húst és a tököt a fóliából, meglocsoljuk olívaolajjal és kb. 10-15 perc alatt aranybarnára sütjük.
 

 

Illatos libamell sült tökkel(4 személyre)       
       
kicsontozott bőrös libamell  1 kg 2500 Ft/kg 2 500 Ft. 
fokhagyma 0,02 kg 699 Ft / kg 14 Ft.
sütőtök 0,50 kg 159 Ft/kg 80 Ft. 
       
      2.594 Ft. : 4=  650 Ft. / fő

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben