topbar
fejlec01

foetel Sült csirkecomb snidlinges káposztás sztrapacskával

Hozzávalók:
(4 személyre)

1 kg csirkecomb

1 fej vöröshagyma

1 cs. petrezselyemzöld

2 ek. olaj

60 dkg burgonya

20 dkg liszt

2 tojás

1 cs. snidling

50 dkg apró savanyú káposzta

30 dkg császárszalonna

20 dkg füstölt szalonna

2 g. fokhagyma

só, bors

 

Elkészítési mód:

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, lábasba tesszük, felöntjük vízzel, hozzáadjuk a vöröshagymát, a petrezselyemzöldet, egy csipet sóval ízesítjük, és félpuhára főzzük. Olajban megpirítjuk a combokat, majd tálalás előtt tört fokhagymával bekenjük őket. Közben a burgonyát megpucoljuk, lereszeljük, összekeverjük a liszttel és a tojásokkal, sóval, borssal ízesítjük. Forró vízben kiszaggatjuk, majd leszűrjük. A császárszalonnát összekockázzuk, megpirítjuk az apróra vágott káposztával, majd összekeverjük a sztrapacskával. Köretként tálaljuk a fokhagymás combok mellé. A füstölt szalonnából sütött kakastaréjjal díszítve, snidlinggel megszórva kínáljuk.
 

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben