Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Harcsaderék jázminrizzsel

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 80 dkg harcsaderék
  • 2 dl olaj
  • 40 dkg jázminrizs
  • 10 dkg citrom
  • só, bors

Elkészítési mód:
A harcsát felszeleteljük, fűszerezzük, majd mindkét oldalát megsütjük. A kétszer átmosott, enyhén sós vízben megfőzött jázminrizst formába öntve köretként tálaljuk a harcsa mellé. Tetszés szerint citrommal és uborkával díszíthetjük.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben