Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Sertéskarajfilé póréhagymás, burgonyás árpagyöngyével

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 80 dkg sertéskaraj
  • 0,5 dl olaj
  • 40 dkg árpagyöngye
  • 60 dkg burgonya
  • 1 szál póréhagyma

Elkészítési mód:
A felszeletelt sertéskarajt sóval bedörzsöljük, tepsibe rakjuk, olajjal meglocsoljuk, és 150 ⁰C-os, előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Közben a gerslit és a kockára vágott burgonyát enyhén sós vízben megfőzzük, azután az olajon megdinsztelt póréhagymával összekeverjük, majd köretként tálaljuk a sült hús mellé.
 

 

Sertéskarajfilé póréhagymás, burgonyás árpagyöngyével  (4 személyre)  
       
Sertéskaraj filé 80 dkg 1189 Ft/kg 951 Ft.
Olaj 0,05 l 349 Ft/l 18 Ft.
Árpagyöngye 40 dkg 482 Ft/kg 193 Ft.
Póréhagyma 1 szál 110 Ft/db 110 Ft.
Burgonya 60 dkg 170 Ft/kg 102 Ft.
       
      1370 Ft: 4  =   340 Ft/fő
       
    Ebéd ára: 500 Ft. / fő

 

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben