topbar
fejlec01

foetel Pulykasült káposztás cvekedlivel

 


Hozzávalók:
(4 személyre)

60 dkg pulykamell

30 dkg lebbencs tészta

50 dkg káposzta

20 dkg császárszalonna

1 kk. cukor

2 ek. olaj

só, bors

 

Elkészítési mód:

A pulykamellet felszeleteljük, sóval bedörzsöljük, tepsibe rakjuk, olajjal meglocsoljuk, és 180 ⁰C-ra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük. A kockára vágott szalonnát cukorral meghintjük, olajjal meglocsoljuk, azután karamellizáljuk, hozzáadjuk a finomra vágott káposztát, sóval, borssal ízesítjük, majd megdinszteljük, és összekeverjük a kifőzött lebbencstésztával. A káposztás tésztát ízlésesen tálaljuk a sült hús mellé.

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben