foetel Pulykasült káposztás cvekedlivel

 


Hozzávalók:
(4 személyre)

60 dkg pulykamell

30 dkg lebbencs tészta

50 dkg káposzta

20 dkg császárszalonna

1 kk. cukor

2 ek. olaj

só, bors

 

Elkészítési mód:

A pulykamellet felszeleteljük, sóval bedörzsöljük, tepsibe rakjuk, olajjal meglocsoljuk, és 180 ⁰C-ra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük. A kockára vágott szalonnát cukorral meghintjük, olajjal meglocsoljuk, azután karamellizáljuk, hozzáadjuk a finomra vágott káposztát, sóval, borssal ízesítjük, majd megdinszteljük, és összekeverjük a kifőzött lebbencstésztával. A káposztás tésztát ízlésesen tálaljuk a sült hús mellé.

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben