topbar
fejlec01

foetel Fűszerkéregben sült sertés szűzérme birsalmával

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg sertés szűzérme

1 cs. friss bazsalikomlevél

1 cs. friss petrezselyemzöld

1 cs. friss rozmaring

60 dkg birsalma (befőtt)

3 ek. olaj

őrölt bors, só

 

Elkészítési mód:

A húst felszeleteljük, bedörzsöljük az olajban összekevert fűszerekkel, és lassú tűzön serpenyőben megsütjük. Köretként felszeletelt birsalmakompóttal esztétikusan, ribizlivel díszítve kínáljuk.

 

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben