topbar
fejlec01

foetel Süllő roston patisszonba töltött lecsóval

Hozzávalók:
(4 személyre)

60 dkg süllőfilé

4 db kis patisszon

5 db paradicsom

2 db kaliforniai paprika (piros és sárga)

1 fej vöröshagyma

1 cs. kapor

80 dkg burgonya

5 dkg mangalicazsír

2 dkg őrölt paprika

só, bors

 

Elkészítési mód:

A süllőt felszeleteljük, megsózzuk, és hűtőbe rakjuk. A burgonyát megpucoljuk, és egészben enyhén sós vízben megfőzzük, a süllővel, a keresztbe kettévágott, belsejétől megtisztított patisszonokkal együtt rostlapon megsütjük. Közben elkészítjük a lecsót: a hagymát karikákra, a paprikákat hosszába vágjuk, zsíron lepirítjuk, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, a finomra aprított kaprot, sóval, borssal ízesítjük, majd őrölt pirospaprikával meghintjük, összekeverjük, és fedő alatt puhára pároljuk. A sült halat esztétikusan, a sült burgonyával, a patisszonba töltött lecsóval, kaporral és paradicsomrózsával díszítve kínáljuk.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben