foetel Húsos spagetti

Hozzávalók:
(4 személyre)

30 dkg spagetti
20 dkg darált marhahús
5 dkg darált húsos szalonna
1 cs. petrezselyem
1 kis fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
4 db paradicsom
5 dkg reszelt parmezán sajt
1/2 dl olaj

 

Elkészítési mód:

A petrezselymet, a vöröshagymát finomra, a fokhagymát karikákra, a héjától leforrázott paradicsomot kockákra vágjuk. Olajon a hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a fokhagymát, a finomra vágott petrezselymet, a darált húst és szalonnát, sóval ízesítjük, és zsírjára sütjük. Azután belerakjuk a paradicsomot, lepirítjuk, kevés folyadék hozzáadásával megpároljuk. Közben a spagettit enyhén sós vízben, forrástól számítva 8 percig főzzük, majd leszűrjük és összekeverjük a húsos mártással. Reszelt parmezán sajttal megszórva tálaljuk.

 

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben