topbar
fejlec01

foetel Sólet libamellel

Hozzávalók:
(4 személyre)

40 dkg füstölt libamell

30 dkg fehérbab

4 db tojás

10 dkg libazsír

10 dkg gersli

1 fej vöröshagyma

3 gerezd fokhagyma

őrölt pirospaprika

só, bors


Elkészítési mód:

A babot és a libamellet két órán keresztül hideg vízben áztatjuk. A zsíron a hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, megszórjuk pirospaprikával, és felöntjük vízzel. Hozzátesszük a füstölt húsokat, a babot, a gerslit, és még annyi vizet öntünk hozzá, hogy jól ellepje. Egy forralás után 2 óráig lassú tűzön főzzük. Beletesszük a megmosott tojásokat, és fedővel letakarva sütőbe tesszük, pár óráig hagyjuk egyenletesen sülni. Héjától a tojásokat megtisztítjuk, cikkekre vágjuk, és a húst felszeleteljük. Esztétikusan tálaljuk.

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben