Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Garnélák besamel mártásban, brokkolival

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 80 dkg garnélarák
  • 10 dkg vaj
  • 1 ek. liszt
  • 1 dl tej
  • 30 dkg reszelt sajt
  • 80 dkg brokkoli

Elkészítési mód:

A garnélákat vajon felhevítjük, megszórjuk liszttel, majd tejjel felöntjük, sóval ízesítjük. Egy forralás után a menet közben enyhén sós vízben megfőtt brokkolival, paradicsomrózsával díszítve, sajttal megszórva kínáljuk.
 

Garnélarák 0,8 kg 4995 Ft/kg 3996 Ft.
Vaj 0,1 kg 2290 Ft/kg 230 Ft.
Liszt 0,05 kg 155 Ft/kg 8 Ft.
Tej  0,1 l 179 Ft/l 18 Ft.
Trappista sajt 0,3 kg 1299 Ft/kg 390 Ft.
Brokkoli 0,8 kg 798 Ft/kg 638 Ft.
       
      5280 Ft: 4 = 1320 Ft/fő