Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fokhagymás csirkecombfilé burgonyakrokettel

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 0,8 kg csirke felsőcomb-filé
  • 3 dkg fokhagyma
  • 5 dkg liszt
  • 0,8 kg burgonyakrokett (mirelit)
  • 1 dl olaj


Elkészítési mód:
A filézett csirkefelsőcombokat folpackon keresztül kiklopfoljuk, sóval ízesítjük, lisztbe mártjuk, és kevés olajban puhára sütjük, majd megkenjük fokhagymakrémmel. Köretként tálaljuk mellé a forró olajban aranybarnára sütött krokettet. Fokhagymával díszítve kínáljuk.
 

Csirkefelsőcomb-filé 0,8 kg 699 Ft/kg 559 Ft.
Fokhagyma 0,03 kg 1899 Ft/kg 57 Ft.
Liszt 0,05 kg 155 Ft/kg 8 Ft.
Burgonyakrokett 0,8 kg 932 Ft/kg 745 Ft.
Olaj 0,1 l 379 Ft/l 38 Ft.
       
      1407 Ft: 4 = 350 Ft/fő

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben