Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Vajban párolt sertéskaraj filé spenótos tésztával

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 80 dkg sertéskarajfilé
  • 10 dkg vaj
  • 50 dkg spenót
  • 30 dkg metélt tészta
  • 2 ek. olaj

 

Elkészítési mód:
A filézett sertéskarajt besózzuk, majd vajban lassú tűzön megpároljuk. Közben a jól megmosott spenótot apróra vágjuk, olajban megdinszteljük, sóval ízesítjük. A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, és összekeverjük a spenóttal. A húst egyenlő szeletekre vágjuk, a metéltet köretként tálaljuk, paradicsommal díszítjük.
 

Sertéskaraj filé 0,8 kg 1239 Ft/kg 991 Ft.
Vaj 0,1 kg 1750 Ft/kg 175 Ft.
Spenót 0,5 kg 990 Ft/kg 445 Ft.
Metélt tészta 0,3 kg 1245 Ft/kg 373 Ft.
Olaj 0,05 l 379 Ft/l 19 Ft.
       
      2003 Ft: 4 = 500 Ft/fő

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben