topbar
fejlec01

foetel Lecsós sertésoldalas sült burgonyával

Hozzávalók:
(4 személyre)


1 kg sertésoldalas
10 dkg füstölt szalonna
2 db paprika
1 fej vöröshagyma
2 db paradicsom
2 dkg őrölt pirospaprika
80 dkg burgonya

Elkészítési mód:

A hagymát, a paprikát, a paradicsomot feldaraboljuk, majd a felkockázott szalonnán lepirítjuk, hozzáadjuk a bordáira vágott sertésoldalast, meghintjük őrölt pirospaprikával, és sóval ízesítjük. Állandó folyadék hozzáadásával lassú tűzön készre főzzük. A hasábjaira vágott burgonyát forró olajban kisütjük, majd hozzákeverjük a kész lecsós sertésoldalashoz. Egy forralás után forrón tálaljuk.

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben