Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Roston sült rákfalatok brokkolis spagettiágyon

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 60 dkg garnéla farok
  • 1 hámozott paradicsom konzerv
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 30 dkg spagetti
  • 50 dkg brokkoli
  • 5 dkg vaj
  • 2 ek. olaj


Elkészítési mód:

A garnélarák farkakat felhúzzuk fapálcikára, fokhagymás-paradicsomos olajban megforgatjuk, és rostlapon megsütjük. Közben enyhén sós vízben megfőzzük a spagettit, lecsepegtetjük, a vajban párolt brokkolival összekeverjük, és sóval ízesítjük. Esztétikusan tálaljuk.

Garnéla farok 0,6 kg 4999 Ft/kg 2999 Ft.
Hámozott konzerv paradicsom 1 db 249 Ft/dob. 249 Ft.
Fokhagyma 0,02 kg 1799 Ft/kg 36 Ft.
Spagetti 0,3 kg 458 Ft/kg 137 Ft.
Brokkoli 0,5 kg 398 Ft/kg 200 Ft.
Vaj 0,05 kg 1699 Ft/kg 85 Ft.
       
      3706 Ft: 4 = 925 Ft/fő

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben