Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Citromos harcsaderék kapros kaviáros tojássalátával

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 80 dkg harcsaderék
  • 8 tojás
  • 15 dkg majonéz
  • 25 dkg citrom
  • 8 dkg kaviár (fekete)
  • 1 cs. kapor
  • 2 dl olaj
  • só, bors


Elkészítési mód:

A harcsát felszeleteljük, fűszerezzük, majd olajon mindkét oldalát megsütjük. Menet közben a tojást keményre főzzük, zsülienre (vékony csíkokra) vágjuk, majonézzel, citrommal, finomra aprított kaporral, sóval, borssal fűszerezzük. A tetejére egy kávéskanál kaviárt teszünk. Köretként citrommal, kaporral díszítve kínáljuk a harcsaderék mellé.
 

Harcsaderék 0,8 kg 2599 Ft/kg 2079 Ft.
Tojás 8 db 30 Ft/db 240 Ft.
Majonéz 0,15 kg 1048 Ft/kg 157 Ft.
Citrom 0,25 kg 699 Ft/kg 175 Ft.
Kaviár 0,08 kg 8990 Ft/kg 719 Ft.
Olaj 0,2 l 379 Ft/l 76 Ft.
       
      3446 Ft: 4 = 860 Ft/fő