topbar
fejlec01

foetel Tárkonnyal fűszerezett harcsarudak retekkrémmel steakburgonyával

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg harcsafilé

1 cs. friss tárkony

2 gerezd fokhagyma

1 kis fej vöröshagyma

1 dkg őrölt pirospaprika

2 db tojás

10 dkg zsemlemorzsa

80 dkg burgonya

2 cs. retek

2 dl joghurt

1 cs. petrezselyemzöld

só, bors

olaj (sütéshez)


Elkészítési mód:

A harcsafilét leturmixoljuk a finomra vágott fokhagymával, hagymával és a friss tárkonnyal, sóval, borssal, őrölt pirospaprikával ízesítjük. A halpépet összegyúrjuk a tojással és a zsemlemorzsával, egy deszkán egyenletesen elterítjük, 8X3 cm-s rudakra osztjuk, majd egyenként vizes tenyérrel henger alakúra formáljuk. Bő olajban aranybarnára pirítjuk. Közben a burgonyát héjától megtisztítjuk, hasábra vágjuk, enyhén sós vízben megfőzzük és forró olajban kisütjük. A retket finomra vágjuk, leturmixoljuk, összekeverjük a sóval ízesített joghurttal, és petrezselyemzölddel megszórjuk. A steakburgonyát lilahagymával, koktélparadicsommal díszítve köretként tálaljuk a harcsarudak és a retekkrém mellé.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben