topbar
fejlec01

foetel Harcsaderék tepertős tejfölös túrós csuszával

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg harcsaderék

30 dkg lebbencstészta

2 dl tejföl

20 dkg túró

10 dkg kolozsvári szalonna

1 db citrom

2 ek. olaj

1 tubus majonéz

Elkészítési mód:

A harcsát felszeleteljük, besózzuk, kevés olajon megsütjük. Közben a tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük, majd összekeverjük a tejföllel és a túróval. Menet közben a kockára vágott kolozsvári szalonnát ropogósra sütjük. Tálalásnál a túrós csuszát meglocsoljuk tejföllel, megszórjuk a tepertővel, azután köretként kínáljuk a majonézzel, citrommal díszített harcsaderék mellé.

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben