foetel Harcsaderék tepertős tejfölös túrós csuszával

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg harcsaderék

30 dkg lebbencstészta

2 dl tejföl

20 dkg túró

10 dkg kolozsvári szalonna

1 db citrom

2 ek. olaj

1 tubus majonéz

Elkészítési mód:

A harcsát felszeleteljük, besózzuk, kevés olajon megsütjük. Közben a tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük, majd összekeverjük a tejföllel és a túróval. Menet közben a kockára vágott kolozsvári szalonnát ropogósra sütjük. Tálalásnál a túrós csuszát meglocsoljuk tejföllel, megszórjuk a tepertővel, azután köretként kínáljuk a majonézzel, citrommal díszített harcsaderék mellé.

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben