topbar
fejlec01

foetel Bőségtál

Hozzávalók:
(4 személyre)

 

32 dkg sertéskaraj filé

2 pár debreceni kolbász

40 dkg császárszalonna

80 dkg burgonya

1 cs. újhagyma

20 dkg lilahagyma

1 cs. retek

1 db zöldpaprika

olaj (sütéshez)

 

Elkészítési mód:

A karajfilét 8 dkg-osra szeleteljük, kiklopfoljuk és kevés olajon együtt megsütjük a császárszalonnával és a beirdalt debreceni kolbásszal. Közben a burgonyát meghámozzuk, hasábra vágjuk, bő, forró olajban megsütjük, majd köretként, zöldségekkel díszítve tálaljuk a karaj, a sült császárszalonna és a debreceni kolbász mellé.

 


 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben