Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Bőségtál

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 32 dkg sertéskaraj filé
  • 2 pár debreceni kolbász
  • 40 dkg császárszalonna
  • 80 dkg burgonya
  • 1 cs. újhagyma
  • 20 dkg lilahagyma
  • 1 cs. retek
  • 1 db zöldpaprika
  • olaj (sütéshez)
  •  

Elkészítési mód:

A karajfilét 8 dkg-osra szeleteljük, kiklopfoljuk és kevés olajon együtt megsütjük a császárszalonnával és a beirdalt debreceni kolbásszal. Közben a burgonyát meghámozzuk, hasábra vágjuk, bő, forró olajban megsütjük, majd köretként, zöldségekkel díszítve tálaljuk a karaj, a sült császárszalonna és a debreceni kolbász mellé.

Sertéskaraj filé 0,32 kg 1290 Ft/kg 413 Ft.
Debreceni kolbász 0,3 kg 1590 Ft/kg 477 Ft.
Császárszalonna 0,4 kg 1550 Ft/kg 620 Ft.
Burgonya 0,8 kg 149 Ft/kg 120 Ft.
Újhagyma 1 cs. 179 Ft/cs. 179 Ft.
Lilahagyma 0,2 kg 349 Ft/kg 70 Ft.
Retek 1 cs. 149 Ft/cs. 149 Ft.
Zöldpaprika 0,1 kg 899 Ft/kg 90 Ft.
       
      2118 Ft: 4 = 530 Ft/fő