topbar
fejlec01

leves ujhagyma krémleves

Hozzávalók:
(4 személyre) (95 kcal/fő)

4 cs. újhagyma

0,5 dl tejszín

1 db tojássárgája

1 ek. olaj

 

Elkészítési mód:

Az újhagymát finomra vágjuk, olajon megdinszteljük, botmixerrel pürésítjük. Felöntjük 8 dl vízzel, sóval ízesítjük. Egy forralás után a tojássárgájával simára kevert tejszínnel sűrítjük, majd krémesre főzzük. Forrón, újhagymával díszítve kínáljuk.

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben