topbar
fejlec01

leves Kapros zöldbabkrémleves pirított mandulával

Hozzávalók: (4 személyre)

 

50 dkg zöldbab

2 dkg vaj

1 dl tejföl

1 csomó újhagyma

1 db tojás

1 csomó friss kapor

5 dkg szeletelt mandula

1 ek. olívaolaj

só, bors


Elkészítési mód:

Vajon megpároljuk a zöldbabot, a finomra vágott újhagymát és kaprot. 1 l vízzel felöntjük, és kb. 10 perc alatt puhára főzzük. Sóval, borssal beízesítjük. Botmixerrel pürésítjük, 10 percig tovább főzzük és közvetlenül a tálalás előtt tojássárgájával simára kevert tejföllel krémesítjük. Olajon a mandulaszeleteket megpirítjuk és meghintjük a krémlevest.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben