topbar
fejlec01

leves vajbableves

Hozzávalók:
(4 személyre) (130 kcal)

80 dkg vajbab
1 ek. teljes kiőrlésű liszt
1 cs. petrezselyemzöld
1 ek. liszt
5 dkg vaj

 

Elkészítési mód:
A vajbabot megtisztítjuk, feldaraboljuk, a petrezselyemzöldet finomra vágjuk, fazékba rakjuk, majd felöntjük 8 dl vízzel, sóval ízesítjük és puhára főzzük. A bab felét kivesszük, másik felét leturmixoljuk. A lisztet vajon felhevítjük, a lével és a leturmixolt babbal krémesre keverjük, majd hozzáadjuk a bab másik felét. Petrezselyemzölddel díszítve, crutone-nal kínáljuk.

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben