topbar
fejlec01

leves Tejfölös jérce raguleves

Hozzávalók: (4 személyre)

20 dkg jércemell filé

1 szál sárgarépa

5 dkg zöldborsó

1 szál petrezselyemgyökér

1 csokor petrezselyemzöld

2 dl tejföl

1 evőkanál liszt

1 evőkanál olaj

Elkészítési mód:

A kockára vágott jércemellet és a zöldségeket olajon megpirítjuk, majd liszttel meghintjük. Jól összekeverjük és felöntjük 1 l vízzel. Sóval beízesítjük, hozzáadjuk a zöldborsót és finomra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk, majd puhára főzzük. Forrón tálaljuk és a tetejére evőkanállal tejfölt szaggattunk.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben