topbar
fejlec01

leves Hideg sóskaleves snidlinggel

Hozzávalók:
(4 személyre) (200 kcal/fő)

20 dkg burgonya
45 dkg sóska
1 dl tejszín
2 db újhagyma
1 g. fokhagyma
1 cs. snidling
5 dkg vaj
só, bors

Elkészítési mód:

A burgonyát megpucoljuk, felkarikázzuk, megfőzzük. Az apróra vágott sóskát leforrázzuk. A fokhagymát karikákra, a snidlinget és az újhagymát finomra vágjuk. A hozzávalókat a snidling és a tejszín kivételével vajon felhevítjük, majd felöntjük 8 dl vízzel, sóval, borssal ízesítjük, turmixgéppel pépesítjük. Egy forralás után snidlinggel megszórjuk, tejszínnel dúsítjuk, hagyjuk kihűlni, majd fogyasztásig hűtőszekrénybe tesszük. Tálalásnál a maradék finomra vágott snidlinggel megszórjuk.

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben