topbar
fejlec01

 menu Tiszacsegei olajos harcsa lilahagymval fill 550x381

 

Hozzávalók: (4 személyre)

1 kg harcsadarabok
2 dl olaj
őrölt babérlevél
kakukkfű
bazsalikom
zsálya
rozmaring
bors, só


Elkészítési mód:

Harcsadarabokat besózzuk, borsozzuk, majd friss zöld fűszereket adunk hozzá. Felöntjük annyi olajjal, hogy ellepje, és két óra hosszáig hűtőbe állni hagyjuk, majd erős tűzön felforrósítjuk. Lassú tűzön fedő alatt megfőzzük. Előételként citrommal és lilahagymával hidegen tálaljuk. Igazán finom halcsemege!

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben