Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Kapor leves virslivel

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 2 pár virsli
  • 1 evőkanál olíva olaj
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 dl tejföl
  • 1 evőkanál citromlé
  • 2 csomag kapor
  • 1 kis kanál só
  • 1 evőkanál vegeta

Elkészítési mód:

A felkarikázott virslit olíva olajban megpirítjuk, majd apróra vágott kaprot adunk hozzá. Egy kanál liszttel kikavarjuk, és felöntjük 1 l csontlével vagy vízzel. Hozzáadjuk a tejfölt és a citromlevet. Ízesítjük sóval, vegetával, majd felforraljuk. Tálalásnál meghintjük finomra vágott kaporral. 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben