Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Burgonya leves kolozsvári szalonnával

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók (4 személyre):

  • 50 dkg burgonya
  • 20 dkg kolozsvári szalonna
  • 1 evőkanál olíva olaj
  • 1 dl tejföl
  • 2 db babérlevél
  • só , bors, vegeta

Elkészítési mód:

A kolozsvári szalonnát vékony szeletekre vágjuk, forró olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a megtisztított, kockára vágott burgonyát, egy percig kevergetve pirítjuk. Felöntjük 1 l vízzel, majd ízesítjük és fedő alatt puhára főzzük. A tejfölt csomómentesre keverjük és hozzáadjuk a kész leveshez, petrezselyem zöldjével illatosítjuk.