Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Őszibarack krémleves

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 60 dkg hámozott őszibarack
  • 1 dl tejszín
  • 1 db tojássárgája
  • 2 cs. vaníliás cukor
  • 2 dkg vaj

Elkészítési mód:
A barackot botmixerrel pépesítjük. A vajat felhevítjük, majd hozzáadjuk a pépet, a vaníliáscukrot és felöntjük 8 dl vízzel. Felforraljuk, azután beleöntjük tojássárgájával simára kevert tejszínt, majd addig főzzük míg egy krémes bársonyos levest nem kapunk. Hidegen tálaljuk, barackkal, mentalevéllel díszítjük.