Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Zöldség krémleves pirított zsemlekockákkal

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 2 szál sárgarépa
  • 1 szál petrezselyemgyökér
  • 1 kis fej zeller
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 dl tejszín
  • 5 dkg vaj

Elkészítési mód:
A tisztított zöldségeket kockákra, a petrezselyemzöldjét finomra vágjuk. Vajon megpároljuk, majd felöntjük 8 dl vízzel, sóval beízesítjük. Puhára főzzük. Hozzáadjuk a tejszínt. Botmixerrel krémesítjük. Pirított zsemlekockákkal, forrón tálaljuk.
  

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben