Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Zöld galuskaleves

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 10 dkg zöldborsó
  • 10 dkg zöldbab
  • 10 dkg spenót
  • 1 db tojás
  • 3 ek. liszt
  • 1 ek. búzadara
  • 0,5 dl tej
  • 2 dkg vaj

Elkészítési mód:
A jól átmosott, megtisztított spenótot vajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót, a zöldbabot és sóval beízesítjük. Felöntjük 8 dl vízzel és a bennelévőket rövid idő alatt puhára főzzük. Menet közben a liszteket és a búzadarát összekeverjük a tojással, a csipet sóval, majd evőkanállal beleszaggatjuk a forrásban lévő levesbe. Ha a galuskák feljönnek a leves tetejére beleöntjük a tejet és egy forralás után tálaljuk.