Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Gombakrémleves

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 20 dkg szárított rókagomba
  • 5 dkg vaj
  • 1 db tojássárgája
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítési mód:
A szárított gombát 2 órán keresztül langyos vízben előáztatjuk. A vajat felhevítjük, majd belerakjuk a gombát, 8 dl vízzel felöntjük, sóval, borssal ízesítjük. 15 perc alatt készre főzzük. Botmixerrel pépesítjük, majd a tojássárgáját a tejszínnel simára keverjük, beleöntjük a levesbe, állandó kevergetés mellett krémesre főzzük. Forrón tálaljuk.