Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Gesztenyepüré leves pirított tökmaggal

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 15 dkg natúr gesztenyemassza                     
  • 1 dl tejszín                                                    
  • 1 db tojássárgája                                           
  • 10 dkg tökmagbél                                         
  • 1 ek. olívaolaj                                               
  • 1 kk. őrölt szegfűszeg                                              

Elkészítési mód:

A gesztenyemasszát egy lábasba rakjuk, majd 8 dl vízzel, 10 percig főzzük. Sóval ízesítjük, szegfűszeggel illatosítjuk. 10 percig főzzük, majd hozzáadjuk a tojás sárgával simára kevert tejszínt. Egy forralás után tálaljuk a tetejét olívaolajon pirított tökmaggal megszórjuk.   

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben