Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Tejfölös karalábéleves

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 2 db zsenge karalábé
  • 1 cs. petrezselyemzöld
  • 1 dl tejföl
  • 2 ek. olívaolaj
  • 1 ek. Vegeta

Elkészítési mód:
A karalábét meghámozzuk, kockákra vágjuk és olívaolajon megpároljuk. Megszórjuk finomra vágott petrezselyemzölddel, majd felöntjük 8 dl vízzel, Vegetával, sóval ízesítjük és puhára főzzük. Forrón tálaljuk, meglocsoljuk simára kevert tejföllel és petrezselyemzölddel díszítjük.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben