Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Zöldborsós zöldbableves tejfölösen

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 10 dkg zöldbab
  • 10 dkg fehér vajbab
  • 10 dkg zöldborsó
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 dl tejföl
  • 1 ek. olívaolaj
  • 1 ek. liszt
  • 1 csipet bors

Elkészítési mód:
Olívaolajon megpirítjuk a kockára vágott vöröshagymát, a megtisztított 3-4 cm-es darabokra vágott fehér és zöldbabot valamint a zöldborsót. Megszórjuk liszttel, összekeverjük és felöntjük 1 liter vízzel. Sóval, borssal ízesítjük és lassú tűzön puhára főzzük. Tejföllel behabarjuk. Tálalásnál a tetejét tejföllel meglocsoljuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben