Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Nyári zöldborsó leves

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók (4 személyre):

  •  50 dkg friss zöldborsó
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál petrezselyemgyökér
  • 1 cs. petrezselyemzöld
  • 1 ek. olaj

Elkészítési mód:
A friss zöldborsót héjából kifejtjük, a zöldségeket karikákra, a petrezselyemzöldjét finomra vágjuk és olajon az egészet megfuttatjuk. Felöntjük 8 dl vízzel, sóval beízesítjük és puhára főzzük. Forrón tálaljuk, a tetejét petrezselyemzölddel megszórjuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben