Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Paradicsomleves Silver Major módra

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 60 dkg paradicsom
  • 2 db kápia paprika
  • 10 dkg füstölt tarja
  • 2 ek. olívaolaj
  • 1 szál zellerzöld
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kk. cukor
  • egy csipet só

Elkészítési mód:

Az édenkertben termett frissen szedett paradicsomokat megmossuk, egészben leforrázzuk, héjától megtisztítjuk. A paprikát kicsumázzuk és a füstölt tarjával, a fokhagymával, a zeller zöldjével apróra vágjuk és egy serpenyőben olajon megfuttatjuk. Belerakjuk a paradicsomokat és felöntjük 8 dl vízzel, majd sóval, cukorral ízesítjük. Felforraljuk és kb. 10-15 percig intenzíven főzzük. Botmixerrel krémesítjük, majd visszarakjuk a tűzhelyre, ha szükséges a folyadékot pótoljuk és egy forralás után tálaljuk. Zeller zöldjével és kápia paprika csíkokkal díszítjük.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben