Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Tejfölös-kapros sertés- raguleves brokkoli rózsával

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 20 dkg sertéscomb
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db petrezselyemgyökér
  • 20 dkg brokkoli
  • 1 cs. kapor
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 ek. liszt
  • 1 dl tejföl
  • 1 ek. olívaolaj
  • só, bors

Elkészítési mód:
A sertés combot, a tisztított zöldségeket, a vöröshagymát apró kockákra, a fokhagymát, a kaprot finomra vágjuk és a brokkolit rózsákra szedjük. A hagymát megdinszteljük, majd belerakjuk a húst és az zöldségeket valamint a kaprot és a fokhagymát, borssal, sóval ízesítjük, majd zsírjára sütjük. Felöntjük 8 dl vízzel és a bennelévőket puhára főzzük. A lisztet a tejföllel összekeverjük és behabarjuk a levest. Egy forralás alatt készre főzzük. Levesestálba forrón tálaljuk, a tetejét tejföllel meglocsoljuk, kaporvirággal díszítjük.
  

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben