Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Jérceraguleves zöldségekkel és reszelt tésztával

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók:(4 személyre)

  • 20 dkg jércemell filé
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál petrezselyemgyökér
  • 10 dkg zöldbab
  • 5 dkg zöldborsó
  • 1 ek. olívaolaj
  • 5 dkg reszelt tészta

Elkészítési mód:

A reszelt tésztát olajon enyhén megpirítjuk, hozzáadjuk a kockázott húst, a zöldségeket, valamint a zöldborsót és a zöldbabot. Felöntjük 8 dl vízzel, sóval ízesítjük és egy forralás után lassú tűzön puhára főzzük a bennelévőket. Forrón tálaljuk, petrezselyemzölddel díszítjük.
  

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben