Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Finoman fűszerezett tejszínes borjú raguleves

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók:(4 személyre)

  • 20 dkg borjúcomb
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál petrezselyemgyökér
  • 1 szál friss kakukkfű
  • 3 levél friss bazsalikom
  • 1 ek. olívaolaj
  • ½ dl tejszín

Elkészítési mód:

A tisztított hagymát, zöldségeket és a húst kockákra, a bazsalikom, a kakukkfű leveleit valamint a fokhagymát finomra vágjuk. A hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, a zöldségeket és a fűszereket, lepirítjuk, majd felöntjük 8 dl vízzel, sóval ízesítjük és egy forralás után lassú tűzön puhára főzzük a bennelévőket, azután tejszínnel dúsítjuk. Forrón tálaljuk, bazsalikommal és kakukkfűvel díszítjük.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben